Οι τέσσερις νέοι τίτλοι της σειράς ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ
Νέα | 15/10/2019


Μετά την πετυχημένη έκδοση των τριών πρώτων τίτλων της σειράς ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ, οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος κυκλοφορούν τέσσερις νέους τίτλους που φιλοδοξούν, όπως και οι πρώτοι τίτλοι «Κλιματική Αλλαγή», «Πρόσφυγες, Ευρώπη, Ανασφάλεια» και «Φιλελευθερισμός» να προσφέρουν σύντομες και περιεκτικές γνώσεις για ζητήματα που κυριαρχούν στις καθημερινές συζητήσεις, εγείρουν αναζητήσεις και προκαλούν προβληματισμό.
Δίνοντας ιδιαίτερη βάση σε κοινωνικό-οικονομικά θέματα, οι τέσσερις νέοι τίτλοι των ΜΙΚΡΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ είναι οι: «Γυναίκες στην Οικονομία» της Αντιγόνης Λυμπεράκη, «Δημόσιο Χρέος» της Μιράντας Ξαφά, «Οικονομική Ψυχολογία» της Γιούλης Φωκά-Καβαλιεράκη και «Υγεία & Ιατρική Περίθαλψη» του Γιάννη Κυριόπουλου.


Όπως έχει επισημάνει ο διευθυντής της εν λόγω σειράς, δημοσιογράφος και οικονομικός αναλυτής, Μπάμπης Παπαδημητρίου: ‘’Οι ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ αποτελούν μια σειρά βιβλίων για τους ανυπόμονους αναγνώστες που επιθυμούν να αποκτήσουν συνοπτική και εμπεριστατωμένη γνώση πάνω σε ζητήματα που απασχολούν τη σύγχρονη κοινωνία.’’
Οι νέοι τίτλοι διατηρούν τις προδιαγραφές της σειράς και έτσι κάθε βιβλίο δεν ξεπερνά τις 25.000 λέξεις (112 σελίδες), το σχήμα είναι εύχρηστο (13 x 20,5 cm), η τυπογραφία προσεγμένη και η τιμή προσιτή (10,99€). Η σειρά ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ έχει σχεδιαστεί σαν ένα σημείο αναφοράς, μια μόνιμη πηγή γνώσης για φοιτητές, επαγγελματίες, στελέχη αλλά και κάθε αναγνώστη που επιθυμεί να ενημερωθεί ακόμα κι εντός ενός Σαββατοκύριακου ή κατά τη διάρκεια των καθημερινών διαδρομών του.
Οι τέσσερις νέοι τίτλοι προσφέρουν σαφή, εμπεριστατωμένη και περιεκτική γνώση γύρω από τα ακόλουθα, μείζονα ζητήματα:


«Γυναίκες στην Οικονομία» της Αντιγόνης Λυμπεράκη: Τι θα πει ισότητα στην εργασία και γιατί έχει σημασία να εργάζονται οι γυναίκες;
«Δημόσιο Χρέος» της Μιράντας Ξαφά: Ένα σύντομο και σαφές ιστορικό της εξέλιξης του ελληνικού δημόσιου χρέους, και μια πολύτιμη συνεισφορά στην κατανόηση των βασικών παρανοήσεων που υπάρχουν γύρω από αυτό.
«Οικονομική Ψυχολογία» της Γιούλης Φωκά-Καβαλιεράκη: To εν λόγω βιβλίο διερευνά καίρια ερωτήματα που προκύπτουν από τη συνεργασία των Οικονομικών και της Ψυχολογίας, ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πεδία μελέτης της ανθρώπινης συμπεριφοράς.
«Υγεία & Ιατρική Περίθαλψη» του Γιάννη Κυριόπουλου: Στο συγκεκριμένο βιβλίο πραγματοποιείται μια σύντομη ανάλυση των ιδεολογικών, πολιτικών και κοινωνικών διαστάσεων που απορρέουν από το δίλημμα ανάμεσα στο μεταρρυθμιστικό εγχείρημα και την παθητική στασιμότητα στον τομέα της υγείας και την ιατρική περίθαλψη.


Οι επόμενοι τίτλοι της σειράς αναμένεται να εκδοθούν μέχρι το τέλος του 2017.

Περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ θα βρείτε κάνοντας κλικ εδώ.

Μετά την πετυχημένη έκδοση των τριών πρώτων τίτλων της σειράς ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ, οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος κυκλοφορούν τέσσερις νέους τίτλους.

Tags:
Τρόποι
Πληρωμής
Τρόποι Πληρωμής