Αρχική > ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ

ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ

Η σειρά ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ αποτελεί το πιο φιλόδοξο εκδοτικό εγχείρημα στα 65 χρόνια ιστορίας των Εκδόσεων Παπαδόπουλος. Η νέα αυτή συλλογή βιβλίων αναφοράς προσκαλεί Έλληνες (αλλά και ξένους) συγγραφείς από όλους τους τομείς των επιστημών, των γνώσεων και της επικαιρότητας, να καταγράψουν σύντομα και περιεκτικά όσα χρειάζεται να γνωρίζει κανείς για θέματα που έρχονται στις  καθημερινές συζητήσεις και αναζητήσεις μας. Η σειρά απευθύνεται στο πιο ευρύ αναγνωστικό κοινό. Σε όσους αναζητούν μια αναλυτική ενημέρωση. Σε όσους δεν έχουν τον χρόνο ή τη διάθεση μιας ακαδημαϊκής προσέγγισης. Σε όσους θέλουν απαντήσεις σε κάποιο από τα αναρίθμητα θέματα των οποίων η πολυπλοκότητα της εποχής, του κόσμου και της επιστήμης απαιτεί εμπεριστατωμένη κατανόηση.

Η σειρά ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ
προσφέρει πολλά, ζητώντας τον ελάχιστο δυνατό χρόνο από τον σύγχρονο πολυάσχολο αναγνώστη: κάθε τίτλος της δεν ξεπερνά τις 25.000 λέξεις, ώστε να διαβάζεται άνετα ανάμεσα στις κανονικές δραστηριότητες ενός Σαββατοκύριακου. Με εύχρηστο σχήμα 13x20,5 cm, με 112 σελίδες, φροντισμένη τυπογραφία, αλλά και προσιτή τιμή, η σειρά φιλοδοξεί να γίνει ο χρήσιμος σύντροφος κάθε φοιτητή, επαγγελματία, στελέχους αλλά και κάθε ενεργού αναγνώστη που επιθυμεί να εμπλουτίσει τις γνώσεις του για τον κόσμο γύρω του, και δεν έχει πολύ χρόνο να αφιερώσει σε αυτό! Διευθυντής της σειράς ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ είναι ο δημοσιογράφος και οικονομικός αναλυτής Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Ο εκδοτικός σχεδιασμός περιλαμβάνει την κυκλοφορία 10 νέων τίτλων κάθε χρόνο. Οι νέοι τίτλοι θα προστίθενται στην ιστοσελίδα μας λίγες εβδομάδες πριν κυκλοφορήσουν.

Δείτε εδώ όλους τους τίτλους της σειράς

Ακολουθήστε την σελίδα των Μικρών Εισαγωγών στο facebook για να ενημερωθείτε πρώτοι για τις παρουσιάσεις των βιβλίων της σειράς. 

Copyright © 2013, Εκδόσεις Παπαδόπουλος, All rights reserved.