ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Για ηλεκτρονικές παραγγελίες εσωτερικού:
Τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται σε 2,50 € για κάθε αποστολή έως 2kg με επιπρόσθετη χρέωση 1,00 € για κάθε επιπλέον κιλό.
Για αγορές άνω των 20 ευρώ (€) τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. (εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές). Ελέγξτε εδώ, εάν ο τόπος αποστολής βρίσκεται σε δυσπρόσιτη περιοχή).

Για ηλεκτρονικές παραγγελίες εξωτερικού: Τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται από τον επίσημο τιμοκατάλογο της συνεργαζόμενης εταιρείας courier (ΕΛΤΑ) και υπολογίζονται με βάση τη χώρα, την πόλη και τον Ταχυδρομικό Κωδικό του παραλήπτη, αλλά και το βάρος του εκάστοτε δέματος. Δείτε εδώ τον ισχύοντα τιμοκατάλογο δεμάτων (Β’ Προτεραιότητα).

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πελάτες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος πως ενδέχεται να μην είναι εφικτή η αποστολή κάποιων παραγγελιών εξωτερικού στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας που ανακοίνωσαν τα ΕΛΤΑ ενάντια στον ιό COVID-19.

Παρακαλούμε, να συμβουλευτείτε τη σχετική λίστα των χωρών στις οποίες επιτρέπεται η αποστολή δεμάτων.

Θα θέλαμε επίσης, να σας παροτρύνουμε να ελέγξετε ξανά τη λίστα σε περίπτωση μελλοντικής παραγγελίας σας, καθώς σύμφωνα με οδηγία των ΕΛΤΑ η λίστα θα ανανεώνεται συχνά.

Τρόποι
Πληρωμής
Τρόποι Πληρωμής