Το Βραβείο Βιβλίου Public 2018 στην κατηγορία Non Fiction στον Αλέξη Παπαχελά για το βιβλίο «Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με τα δικά του λόγια, Τόμος Α: 1942 – 1974»
Νέα | 15/10/2019


Ήταν μια πραγματική γιορτή για το βιβλίο η 5η απονομή των Βραβείων Βιβλίου Public 2018 που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 22ας Μαΐου 2018 στο θέατρο Παλλάς. Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος και ο δημοσιογράφος Αλέξης Παπαχελάς απέσπασαν το βραβείο κοινού στην κατηγορία Ελληνικό Non Fiction για το βιβλίο Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με τα δικά του λόγια, Τόμος Α: 1942-1974.

Aξίζει να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος θεσμός βασίζεται αποκλειστικά στην ψήφο των αναγνωστών προκειμένου να βραβευτούν τα αγαπημένα βιβλία της προηγούμενης χρονιάς σε έντεκα κατηγορίες. Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος ήταν ο μοναδικός εκδοτικός οίκος που συμμετείχε στην κατηγορία Non Fiction με δύο τίτλους καθώς στην τελική δεκάδα βρέθηκε και ο τίτλος Φιλελευθερισμός του καθηγητή Αριστείδη Χατζή, ένας από τους πρώτους τίτλους της πετυχημένης σειράς δοκιμίων ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ. Η συγκεκριμένη βράβευση αποτελεί για τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος το επιστέγασμα μιας προσπάθειας που ξεκίνησε πριν από οχτώ χρόνια με την έκδοση βιβλίων για ενήλικες αλλά και της αφοσίωσης στο non fiction μέσα από ποιοτικές εκδόσεις ιστορικών βιβλίων, χρονογραφημάτων, βιογραφιών και δοκιμίων.

(από αριστερά προς τα δεξιά ο δημοσιογράφος Αλέξης Παπαχελάς, ο δημοσιογράφος Χρίστος Βασιλόπουλος και ο εκδοτής Γιάννης Παπαδόπουλος) / (Ο εκδότης Γιάννης Παπαδόπουλος με το Βραβείο Βιβλίου Public)

Ο δεύτερος τόμος του βιβλίου του Αλέξη Παπαχελά, Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με τα δικά του λόγια, που καλύπτει τη χρονική περίοδο από το 1975 ως το 2014, θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2018.

Το Βραβείο Βιβλίου Public 2018 στην κατηγορία Non Fiction στον Αλέξη Παπαχελά για το βιβλίο «Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με τα δικά του λόγια, Τόμος Α: 1942 – 1974» που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος.

Tags:
Τρόποι
Πληρωμής
Τρόποι Πληρωμής