Στις 8 Μαΐου η ιστορία ζωντανεύει!
Νέα | 03/05/2023


Το best seller βιβλίο του Charlie Mackesy, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος και αγαπήθηκε από το ελληνικό και παγκόσμιο αναγνωστικό κοινό, αποτέλεσε την αφορμή για την ομώνυμη ταινία κινουμένων σχεδίων, η οποία βραβεύτηκε με Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων Μικρού Μήκους τον Μάρτιο του 2023.

Στις 8 Μαΐου κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος το πολυαναμενόμενο βιβλίο της ταινίας: Το αγόρι, ο τυφλοπόντικας, η αλεπού και το άλογο – Η ιστορία ζωντανεύει.

Μέσα από την ονειρεμένη και πολύχρωμη εικονογράφηση, οι ήρωες που γνωρίσαμε στο πρώτο βιβλίο, τώρα ζωντανεύουν και μας καλούν να τους ακολουθήσουμε στην καινούρια τους ιστορία.

Ένα τρυφερό παραμύθι, γεμάτο συγκίνηση, ελπίδα και χαρά που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους αναγνώστες!

Λίγα λόγια για τον Charlie Mackesy: Ο καλλιτέχνης Charlie Mackesy υπήρξε σκιτσογράφος για το περιοδικό The Spectator και εικονογράφος για τον εκδοτικό οίκο Oxford University Press. Έχει συνεργαστεί με τον Richard Curtis για τον οργανισμό Comic Relief και με τον Nelson Mandela σε ένα πρότζεκτ λιθογραφίας με τίτλο The Unity Series. Έχει εργαστεί ως ζωγράφος και έχει εκθέσει πίνακες στο Λονδίνο και στη Νέα Υόρκη. Τα μπρούτζινα γλυπτά του έχουν εκτεθεί σε διάφορους δημόσιους χώρους στο Λονδίνο. Η πρώτη του έκθεση για το βιβλίο Το Αγόρι, ο Τυφλοπόντικας, η Αλεπού και το Άλογο, που κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος, πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο τον Νοέμβριο 2018.

Ακολουθήστε τον Charlie στο Instagram @charliemackesy

Τρόποι
Πληρωμής
Τρόποι Πληρωμής
kids reading

Δώρα για το παιδικό πάρτι

Ήρθε η ώρα του παιδικού πάρτι!
Όλοι ξέρουμε πόση οργάνωση χρειάζεται… δραστηριότητες, παιχνίδια, φαγητό και –φυσικά– τα δωράκια για τους μικρούς καλεσμένους.
Αυτό το τελευταίο, αφήστε το πάνω μας!

Τα βήματα είναι απλά:

  1. Συμπληρώστε τα ακόλουθα πεδία, ανάλογα με την ηλικία και τον αριθμό των παιδιών που έχετε καλέσει.
  2. Επιλέξτε ανάμεσα σε πακέτα δώρων, με βιβλία επιλεγμένα από εμάς με φροντίδα και αγάπη.
  3. Στο τέλος του πάρτι μοιράστε τα δωράκια στα παιδιά, χαρίζοντας τους έτσι… ακόμα περισσότερη χαρά!

*Στο κάθε σετ περιλαμβάνονται τα βιβλία και χάρτινες σακούλες για τη συσκευασία δώρου.