Πώς να δημιουργήσετε μια Χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση με την τάξη σας
Νέα | 15/10/2019


Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος σε συνεργασία με την παιδαγωγό Μαρία Λαγωνίκα δημιούργησαν ένα μοναδικό θεατρικό οδηγό, ο οποίος διατίθεται δωρεάν, με οδηγίες για το ανέβασμα μιας χριστουγεννιάτικης παράστασης εμπνευσμένη από το βιβλίο της Στέλλας Μιχαηλίδου Τα αληθινά δώρα του Αϊ-Βασίλη. Ο θεατρικός οδηγός που έχει τη μορφή ηλεκτρονικού φυλλαδίου περιλαμβάνει οδηγίες / στάδια προετοιμασίας και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και εμψυχωτές που διοργανώνουν θεατρικές σχολικές γιορτές από ομάδες παιδιών.

Ένα θεατρικό ταξίδι: από τη διανομή ρόλων και την επιλογή κουστουμιών, έως τις πρόβες και την πρεμιέρα που συμβάλλει στην παιδαγωγική και αισθητικό-καλλιτεχνική ανάπτυξη των παιδιών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον συγκεκριμένο θεατρικό οδηγό, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 210 2816134 (εσωτ. 817) ή να αποστείλετε email στο e.dermitzaki@epbooks.gr.

 

Ένας δωρεάν οδηγός για εκπαιδευτικούς-εμψυχωτές που θέλουν να ανεβάσουν χριστουγεννιάτικη παράσταση εμπνευσμένη από το βιβλίο της Στέλλας Μιχαηλίδου «Τα αληθινά δώρα του Αϊ-Βασίλη».

Tags:
Τρόποι
Πληρωμής
Τρόποι Πληρωμής