Μένουμε Σπίτι και Ζωγραφίζουμε με τον Τόμας το Τρενάκι
Νέα | 27/03/2020


Σε μια δύσκολη περίοδο που απαιτεί καθημερινούς ήρωες όπως γιατρούς, νοσηλευτές, εργαζόμενους στο σούπερ μάρκετ, διανομείς κι άλλους, τα παιδιά «μένουν σπίτι» και βιώνουν μια καθημερινότητα που στερεί την επαφή με τους φίλους και συμμαθητές, το ομαδικό παιχνίδι, τις βόλτες και τόσα άλλα. Έτσι, έχουν ανάγκη από «ήρωες» που θα διασκεδάσουν μαζί τους, θα κάνουν όνειρα μαζί τους, θα ταυτιστούν με τις αξίες που πρεσβεύουν.
Ένας τέτοιος «ήρωας» είναι και ο Τόμας το Τρενάκι ο οποίος θυμίζει πάντα στους μικρούς του φίλους μέσα από τις ιστορίες του, πως οι πιο σημαντικές αξίες στη ζωή είναι η φιλία, το ομαδικό πνεύμα, η τιμιότητα και η αξία του να είσαι χρήσιμος. Ό,τι δηλαδή είναι ωφέλιμο να αποκομίσουν μέσα από αυτή τη δοκιμασία και θα τους βοηθήσει να γίνουν οι πρεσβευτές ενός καλύτερου Αύριο για όλους.

Ο Τόμας με τον καλό του φίλο Πέρσι


Εκτός όμως από σημαντικές αξίες, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν με τον Τόμας το Τρενάκι και τους φίλους του στο νησί του Σόντορ κι αλλού, και κυρίως να διασκεδάσουν μαζί του!

Για το λόγο αυτό, μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν, πατώντας εδώ ένα μικρό βιβλίο γεμάτο εικόνες από τη χαρούμενη καθημερινότητα του Τόμας το Τρενάκι για να τις χρωματίσουν οι μικροί του φίλοι κι έτσι να απασχοληθούν δημιουργικά κι ευχάριστα!

Ανακαλύψτε τις Ιστορίες του Τόμας το Τρενάκι.

Tags:
Τρόποι
Πληρωμής
Τρόποι Πληρωμής