Με τον τρόπο της Κάμαλα
Νέα | 07/04/2021


Από το ξεκίνημα της λαμπρής δικαστικής καριέρας έως την ορκωμοσία στον Λευκό Οίκο, ο έμπειρος δημοσιογράφος Dan Morain παραδίδει την πρώτη εις βάθος βιογραφία της Κάμαλα Χάρις που κυκλοφορεί τον Απρίλιο στα ελληνικά από τις εκδόσεις μας με τίτλο ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΚΑΜΑΛΑ – Η ζωή και η πορεία της πρώτης γυναίκας Αντιπροέδρου των ΗΠΑ.

Κόρη δύο μεταναστών σε μια πολιτεία με φυλετικούς διαχωρισμούς, η Κάμαλα Χάρις κατάφερε με τον δυναμισμό και την εργατικότητά της να γίνει η πρώτη μαύρη γυναίκα Γενική Εισαγγελέας στην ιστορία της Καλιφόρνιας. Επόμενοι σταθμοί: η Γερουσία, η στήριξη του Μπαράκ Ομπάμα (όταν ακόμα η υποψηφιότητά του για την προεδρία φαινόταν να μην έχει καμία τύχη) και μια ολική επαναφορά στην πολιτική ζωή των ΗΠΑ, αφού μετά την ανεπιτυχή δική της καμπάνια για την προεδρία, πέτυχε με την πανέξυπνη παρασκηνιακή της στάση να λάβει την πολύτιμη υποψηφιότητα για το αξίωμα της Αντιπροέδρου δίπλα στον Τζο Μπάιντεν.

Ο Dan Morain, προσκεκλημένος ως επίσημος βιογράφος της Κάμαλα Χάρις στην ορκωμοσία της ως Αντιπροέδρου των ΗΠΑ, σκιαγραφεί ένα απολύτως ρεαλιστικό πορτρέτο αυτής της δυνατής, εύστροφης, απαιτητικής, εργατικής, έξυπνης και πολυεπίπεδης γυναίκας. Παράλληλα με όλα αυτά, μας αποκαλύπτει τι κάνει η Κάμαλα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας: το πώς ερωτεύτηκε αργά στη ζωή της, πώς έγινε θετή μητέρα δύο παιδιών, πώς ενδιαφέρθηκε για τα λιγότερο γνωστά μέλη της ευρύτερης πολιτικής της οικογένειας που είναι μαζί της από παλιά.

Ο συγγραφέας Dan Morain (photo by: Robbie-Short)

Μέσα από τη διεισδυτική αυτή βιογραφία της –που κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ τον Ιανουάριο 2021– θα γνωρίσουν όλοι τις αξίες και τις προτεραιότητές της, που συνθέτουν αυτό τον μοναδικό τρόπο που την έφερε στην κορυφή: τον τρόπο της Κάμαλα.

Τρόποι
Πληρωμής
Τρόποι Πληρωμής