heart-iconheart-icon
ΌΤΑΝ Η ΚΑΡΔΙΆ ΜΟΥ ΓΕΜΊΖΕΙ….ΑΠΌ ΤΙΣ ΕΚΔΌΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΌΠΟΥΛΟΣ Vasiliki Vakoufari | 09/03/24


Πρόσφατα έφτασε στην πόρτα μας το νέο βιβλίο της Ελένης Βασιλειάδη ¨Όταν η καρδιά μου γεμίζει¨ που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος. Το βιβλίο ανήκει στη σειρά Θετική Γονεϊκότητα και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω.

Το βιβλίο είναι μια αληθινή ιστορία για το δοχείο της αγάπης και δημιουργήθηκε από τη συγγραφέα Ελένη Βασιλειάδη των Positive Parrents και την κόρη της, Σοφία. Το δοχείο της αγάπης είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας, αγάπης, φροντίδας και σύνδεσης της οικογένειας τους και μέσα από αυτό γεννήθηκε η ιστορία τους…

Η γλυκιά και συγκινητική εικονογράφηση είναι της Ρένιας Μεταλληνού και συντροφεύει όμορφα το κείμενο.

ΛΊΓΑ ΛΌΓΙΑ ΑΠΌ ΤΟ ΟΠΙΣΘΌΦΥΛΛΟ

Από το πρωί, η Σοφία παρατηρεί ότι έχουν σχηματιστεί «σύννεφα» πάνω από το κεφάλι της μαμάς. Αποζητά την αγάπη της με αγκαλιές και παιχνίδια, αλλά η μαμά έχει μόνο δουλειές και σκοτούρες.

Το απόγευμα, η Σοφία ξεσπά. Τότε επιτέλους η μαμά διώχνει τα σύννεφά της και μαθαίνει κάτι πολύ σημαντικό για τον κόσμο της Σοφίας· και είναι αυτό που θα κάνει όλη τη διαφορά…

Μια αληθινή ιστορία για το δοχείο της αγάπης που, μικροί και μεγάλοι, έχουμε όλοι μέσα μας, και γεμίζει όταν συνδεόμαστε και επικοινωνούμε.

Σαν μαμά σας το συστήνω ανεπιφύλακτα καθώς αποτελεί να καθημερινό εργαλείο θετικής γονεϊκότητας, μια τέλεια αφορμή για επικοινωνία, κατανόηση και συναισθηματική σύνδεση μεταξύ γονέα και παιδιού. Μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας αντίτυπο του βιβλίου ¨Όταν η καρδιά μου γεμίζει¨ της Ελένης Βασιλειάδη που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος με ένα κλικ ΕΔΩ και σίγουρα θα γεμίσει και τις δικές σας καρδιές….

ΑΣ ΓΝΩΡΊΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΈΑ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΑ ΜΆΤΙΑ ΤΗΣ ΚΌΡΗΣ ΤΗΣ

Αυτή είναι η Μαμά μου. Τη λένε Ελένη Βασιλειάδη. Γεννήθηκε και έζησε πολλά χρόνια στη Γαλλία και στο Βέλγιο, αλλά από το 2008 που γνώρισε τον Μπαμπά μου, ζει στην Αθήνα.
Έχει δύο παιδιά: την αδελφή μου την Ελαία και τη Σοφία –εμένα.
Έχει κάνει αρκετές δουλειές –που μερικές δεν τις καταλαβαίνω κιόλας– όπως δικηγόρος ή δασκάλα γαλλικών, και πλέον συντονίζει ενδυναμωτικές ομάδες γονέων. Ξέρω ότι έχει μία παρέα στο Facebook, με πάρα πολλούς γονείς που θέλουν να γίνουν ακόμα καλύτεροι και να ακούν πραγματικά τα παιδιά τους (και πολύ καλά κάνουν).
Το 2023, έγραψε ένα κίτρινο βιβλίο για γονείς, που λέγεται «Μαμά, Μπαμπά, μ’ ακούτε;» (δεν το έχω διαβάσει ακόμα).
Μεταξύ μας τώρα, το πραγματικό της επάγγελμα και η πιο σπουδαία της αποστολή είναι Μαμά.
Αυτό το βιβλίο για το δοχείο της αγάπης το δημιουργήσαμε παρέα. Εγώ της έχω μάθει στην πράξη τι είναι και πώς γεμίζει ένα δοχείο αγάπης (και τι μου συμβαίνει όταν αδειάζει…) και η Μαμά μου έβαλε λέξεις σε όλο αυτό.
Ευχόμαστε η ιστορία να σας αρέσει, να σας φανεί χρήσιμη και να γίνει δική σας!
Με χαρά,
Σοφία

Αν θέλετε να εμβαθύνετε και να μάθετε περισσότερα εργαλεία επικοινωνίας και σύνδεσης με το παιδί σας, μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα: www.positiveparents.gr.
Facebook: Positive Parents
Instagram: _positive_parents_

Πηγή: paramythoskopio.gr

Tags:
Τρόποι
Πληρωμής
Τρόποι Πληρωμής
kids reading

Δώρα για το παιδικό πάρτι

Ήρθε η ώρα του παιδικού πάρτι!
Όλοι ξέρουμε πόση οργάνωση χρειάζεται… δραστηριότητες, παιχνίδια, φαγητό και –φυσικά– τα δωράκια για τους μικρούς καλεσμένους.
Αυτό το τελευταίο, αφήστε το πάνω μας!

Τα βήματα είναι απλά:

  1. Συμπληρώστε τα ακόλουθα πεδία, ανάλογα με την ηλικία και τον αριθμό των παιδιών που έχετε καλέσει.
  2. Επιλέξτε ανάμεσα σε πακέτα δώρων, με βιβλία επιλεγμένα από εμάς με φροντίδα και αγάπη.
  3. Στο τέλος του πάρτι μοιράστε τα δωράκια στα παιδιά, χαρίζοντας τους έτσι… ακόμα περισσότερη χαρά!

*Στο κάθε σετ περιλαμβάνονται τα βιβλία και χάρτινες σακούλες για τη συσκευασία δώρου.