Μανίνα Ζουμπουλάκη: «Όταν πέρασα τα 60 άρχισα να λέω ότι είμαι μεγάλη γυναίκα»Flash.gr Team | 03/02/24


Μανίνα Ζουμπουλάκη: «Όταν πέρασα τα 60 άρχισα να λέω ότι είμαι μεγάλη γυναίκα»

Η Μανίνα Ζουμπουλάκη παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην Αθηναΐδα Νέγκα και την εκπομπή του Action 24, «Καλύτερα αργά». Η επιτυχημένη συγγραφέας μίλησε για το νέο της βιβλίο «Κακή Νοικοκυρά, Μέτρια Μαγείρισσα, Τουρίστρια Μάνα», ενώ έκανε και μια απολαυστική ανάλυση για τον χρόνο που περνά και τις αλλαγές που φέρνει στη ζωή της. Όπως είπε, έχει πάψει να φοράει πια εκκεντρικά σκουλαρίκια γιατί νιώθει ότι μεγάλωσε:

«Τα εκκεντρικά σκουλαρίκια είναι ωραία όταν είσαι φρέσκια φάτσα, νέα και μπορείς να τα υποστηρίξεις. Τώρα να φοράω δυο φράουλες στα αυτιά μου, ας πούμε, μεγάλη γυναίκα κάπως μου έκανε, δεν με εκφράζει πια. 
Από τότε που πέρασα τα 60 άρχισα να λέω ότι είμαι μεγάλη γυναίκα. Όταν ήμουν στην εφηβεία, με απασχολούσε η εφηβεία, στην μητρότητα έγραφα για την μητρότητα, σε κάθε φάση της ζωής μου και της ζωής των φιλενάδων μου, βρίσκω ένα τρόπο να το βγάλω προς τα έξω αυτό και να το κάνω story. 
Πρόσεξα ότι τα 60 είναι μια ηλικία, που αλλάζουν πολλά πράγματα και στο σώμα και στο μυαλό και στον τρόπο που σε βλέπουν οι άλλοι πιο πολύ. Εγώ μέσα μου αισθάνομαι 17, δεν αισθάνομαι κάτι άλλο. Αλλά κατεβαίνω το σοκ των ανθρώπων. Δηλαδή πάω να μιλήσω για μια δουλειά και όταν με βλέπουν καταλαβαίνω ότι περίμεναν να ειμαι όπως στη φωτογραφία μου στο Facebook που είμαι 40. Με αυτό προσπαθώ να κάνω πλάκα. Δεν θέλω να πάρω τον εαυτό μου στα σοβαρά επειδή μεγαλώνω». 

Πηγή: flash.gr

Tags:
Τρόποι
Πληρωμής
Τρόποι Πληρωμής
kids reading

Δώρα για το παιδικό πάρτι

Ήρθε η ώρα του παιδικού πάρτι!
Όλοι ξέρουμε πόση οργάνωση χρειάζεται… δραστηριότητες, παιχνίδια, φαγητό και –φυσικά– τα δωράκια για τους μικρούς καλεσμένους.
Αυτό το τελευταίο, αφήστε το πάνω μας!

Τα βήματα είναι απλά:

  1. Συμπληρώστε τα ακόλουθα πεδία, ανάλογα με την ηλικία και τον αριθμό των παιδιών που έχετε καλέσει.
  2. Επιλέξτε ανάμεσα σε πακέτα δώρων, με βιβλία επιλεγμένα από εμάς με φροντίδα και αγάπη.
  3. Στο τέλος του πάρτι μοιράστε τα δωράκια στα παιδιά, χαρίζοντας τους έτσι… ακόμα περισσότερη χαρά!

*Στο κάθε σετ περιλαμβάνονται τα βιβλία και χάρτινες σακούλες για τη συσκευασία δώρου.