Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος στη 17η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης
Νέα | 18/11/2020


Η 17η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί φέτος διαδικτυακά στη νέα ιστοσελίδα της διοργάνωσης αλλά και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με αυτό τον ξεχωριστό τρόπο θα «συναντηθούμε» φέτος μιας και καμία πανδημία δε μπορεί να μας κρατήσει μακριά από τα βιβλία. 

Με την έναρξη στις 19 Νοεμβρίου 2020 και με διάρκεια δέκα ημερών, αγαπημένοι δημιουργοί, εικονογράφοι και συγγραφείς των Εκδόσεων Παπαδόπουλος παρουσιάζουν το έργο τους στο κοινό. 

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020 στις 20:00, και με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του Ευάγγελου Βενιζέλου Οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών και ελληνοτουρκικές σχέσεις, ο Χρήστος Μιχαηλίδης συζητά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο με θέμα: «Η επιρροή της εκλογής Biden στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών».

ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΖΩΝΩΝ - ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Η εκδήλωση πραγματοποιείται διαδικτυακά με την υποστήριξη του Κύκλου Ιδεών και μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά μέσω: 

YouTube, πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στο σύνδεσμο του Live

Facebook Live, πατήστε εδώ για μεταφερθείτε στο σύνδεσμο του Live

Καθώς και από τις σελίδες: https://ekyklos.gr/https://evenizelos.gr/

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ (για παιδιά 3-12 ετών)

Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου και ώρα 17:00 μαθαίνουμε για τα βιβλία της σειράς Οι  περιπέτειες του μικρού Κοπέρνικου. Παρουσιάζουν οι Άγγελος Αγγέλου και Έμη Σίνη, σε μια μοναδική δραματοποιημένη αφήγηση για παιδιά 5-12 ετών. 

Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου και ώρα 17:00 ο πολυβραβευμένος Αντώνης Ππαθεοδούλου μάς παρουσιάζει το νέο του βιβλίο Mαύρη Καλλονή ή ένα βιβλίο στη γλώσσα των αλόγων. Ο αγαπημένος δημιουργός μάς προσκαλεί να ανακαλύψουμε μια μαγική εποχή όπου τα άλογα ήταν το πιο σπουδαίο και πολλές φορές το μόνο μέσο που είχαν οι άνθρωποι.

Η ΜΑΥΡΗ ΚΑΛΛΟΝΗ-ΜΙΚΡΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΛΑΣΙΚΑ

Τέλος, την Κυριακή 29 Νοεμβρίου στις 17:00 ετοιμαζόμαστε για μια βόλτα μέχρι το φεγγάρι! Η αγαπημένη δημιουργός Λήδα Βαρβαρούση αφηγείται μέσα από τα σκίτσα της την ιστορία του Γκαγκαρού και μας ταξιδεύει πολύ, πολύ ψηλά!

Όλα τα βίντεο των εκδηλώσεων θα προβληθούν από το https://thessalonikibookfair.gr/ και από τη σελίδα των Εκδόσεων Παπαδόπουλος στο Facebook

Τρόποι
Πληρωμής
Τρόποι Πληρωμής