Χριστουγεννιάτικο Advent Calendar από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος

ΗΜΕΡΑ 24

Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2020

Η τελευταία έκπληξη!


Ξεκινήσαμε την 1η Δεκεμβρίου 2020 και να, που 24 μέρες μετά, φτάσαμε στην παραμονή των Χριστουγέννων και στην τελευταία μας έκπληξη! Ζωγραφίσατε, κάνατε χειροτεχνίες, παίξατε, μαγειρέψατε, κερδίσατε δώρα…και ελπίζουμε να κάναμε αυτά τα «σπιτικά» Χριστούγεννα πιο διασκεδαστικά!

Η τελευταία έκπληξη του advent calendar δεν θα μπορούσε παρά να είναι ένας μεγάλος διαγωνισμός με δώρο 3 επιταγές αξίας 50 ευρώ η κάθε μία που θα δοθούν σε τρείς νικητές για αγορές βιβλίων από τις Εκδόσεις μας!

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να κάνετε κλικ πάνω στην εικόνα ή να πατήσετε πάνω στο σύνδεσμο που ακολουθεί και να αφήσετε ένα σχόλιο στο post του advent calendar στο Facebook: https://www.facebook.com/epbooks.gr/posts/10158244549443924, αναφέροντας την έκπληξη που σας άρεσε περισσότερο στο εορταστικό ημερολόγιο μας ή την αγαπημένη σας ιστορία από τις παιδικές εκδόσεις μας.

Ο διαγωνισμός διαρκεί ως την Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2021 τα μεσάνυχτα, και οι νικητές θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2021 έπειτα από αυτόματη κλήρωση που θα γίνει αφότου συγκεντρωθούν όλα τα σχετικά σχόλια.

Καλά Χριστούγεννα και ευχές για ένα νέο έτος γεμάτο υγεία, ευτυχία και αισιοδοξία!

Τρόποι
Πληρωμής
Τρόποι Πληρωμής