ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙΣ

Αυτό που

κρύβεις

Τα μυστικά μας είναι όσα κρύβουμε βαθιά μέσα μας. Η μοναχική ματιά που ρίχνουμε στον καθρέφτη μας. Ένα κομμάτι του εαυτού μας που γνωρίζουμε μόνο εμείς. Καμιά φορά είναι και η μόνη αλήθεια μας που όμως μένει καλά κρυμμένη πίσω από ένα τείχος σκέψεων, φόβων και πόθων. Από τι υλικό, στα αλήθεια, φτιάχνεται ένα μυστικό; Από διάφορα. Το μυστικό μπορεί να περιγράφει ένα γεγονός ή μία πράξη που σκεπάστηκαν από σιωπή ή λήθη. Ίσως κρύβει μια αγάπη ή ένα μεγάλο μίσος. Μια σκέψη που πρέπει να μείνει ανομολόγητη. 

Έναν φόβο ή μια εμμονή που δεν τολμά να μπει σε λέξεις και να εκφραστεί.

Τα μυστικά βρίσκονται στον πυρήνα της ψυχής μας. Βρίσκονται σε τόσο μεγάλο βάθος, ώστε μόνο εμείς μπορούμε να τα αγγίξουμε. Ελάτε, λοιπόν, να μοιραστούμε αυτά που κρύβετε! Να τα βγάλουμε στο φως. Να τους δώσουμε την ευκαιρία να συναντηθούν με τον κόσμο. Ανώνυμα. Και με απόλυτη ασφάλεια.

Κώστας Γιαννακίδης

Η ιδέα έχει ως εξής.

Πάρτε ένα κομμάτι χαρτί. Πάνω του, πρέπει να αποτυπώσετε με όποιον τρόπο θέλετε, ένα μυστικό σας. Γράψτε, φτιάξτε ένα σκίτσο, χρησιμοποιήστε χρώματα ή κάντε το ασπρόμαυρο. Στη συνέχεια, θα πρέπει να ταχυδρομήσετε τον φάκελο με την ένδειξη: Αυτό που κρύβεις, Εκδόσεις Παπαδόπουλος, Καποδιστρίου 9, 144 52 Μεταμόρφωση.

Ή, πιο απλά, να φωτογραφίσετε αυτό το χαρτί και να ανεβάσετε τη φωτογραφία εδώ στην ειδική πλατφόρμα.  

Πάντα ανώνυμα, χωρίς κανένα προσωπικό στοιχείο πέρα από το μυστικό σας.

Μπορείτε να μας στέλνετε το μυστικό σας από τις 28/3 έως τις 15/6 /2024.

Από τα μυστικά που θα μας στείλετε, θα ξεχωρίσουμε αυτά που θα εκδοθούν σε βιβλίο από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος, δημιουργώντας ένα κολάζ από σκέψεις, πόθους, αγάπη, μίσος, φόβο. Θα είναι ένα πολύχρωμο καρουζέλ φτιαγμένο με κομμάτια από τη ψυχή μας. Και θα δείτε το μυστικό σας δίπλα σε άλλα. Μπορεί να μοιάζουν μεταξύ τους, μπορεί και όχι. Όμως θα καταλάβουμε όλοι ότι ακόμα κι εκεί κάτω, στα βάθη της ψυχής μας, στο πιο πυκνό σκοτάδι δεν είμαστε μόνοι.
Κ.Γ.

Τρόποι
Πληρωμής
Τρόποι Πληρωμής
kids reading

Δώρα για το παιδικό πάρτι

Ήρθε η ώρα του παιδικού πάρτι!
Όλοι ξέρουμε πόση οργάνωση χρειάζεται… δραστηριότητες, παιχνίδια, φαγητό και –φυσικά– τα δωράκια για τους μικρούς καλεσμένους.
Αυτό το τελευταίο, αφήστε το πάνω μας!

Τα βήματα είναι απλά:

  1. Συμπληρώστε τα ακόλουθα πεδία, ανάλογα με την ηλικία και τον αριθμό των παιδιών που έχετε καλέσει.
  2. Επιλέξτε ανάμεσα σε πακέτα δώρων, με βιβλία επιλεγμένα από εμάς με φροντίδα και αγάπη.
  3. Στο τέλος του πάρτι μοιράστε τα δωράκια στα παιδιά, χαρίζοντας τους έτσι… ακόμα περισσότερη χαρά!

*Στο κάθε σετ περιλαμβάνονται τα βιβλία και χάρτινες σακούλες για τη συσκευασία δώρου.