heart-iconheart-icon
PUBLISHING SERVICES

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Ο εκδοτικός οίκος ιδρύθηκε το 1953.

Εκτός από την κλασική, ολοκληρωμένη, διαδικασία έκδοσης βιβλίων που εντάσσονται στη γκάμα των εκδόσεων μας, η εταιρία προσφέρει εναλλακτικά τη δυνατότητα επιλογής επιμέρους εκδοτικών εργασιών. Χρήση των επιμέρους υπηρεσιών γίνεται από συγγραφείς που επιθυμούν πλήρη έλεγχο της εκδοτικής διαδικασίας και αναλαμβάνουν την έκδοση για δικό τους λογαριασμό.
Προσφέρουμε τις παρακάτω εκδοτικές υπηρεσίες, μεταξύ των οποίων μπορείτε να επιλέξετε. Συγκεκριμένα:

  1. Υπηρεσία Εκδοτικής Επιμέλειας: Στην υπηρεσία αυτή προσφέρουμε επιμέλεια του κειμένου, διορθώσεις των πραγματολογικών λαθών και την τεκμηρίωση καταλληλότητας προς έκδοση. Παραδίδουμε το κείμενο σας σε μορφή κατάλληλη προς έκδοση.
  2. Υπηρεσία Παραγωγής: Με την Υπηρεσία Παραγωγής προσφέρουμε τις εργασίες σελιδοποίησης (DTP), τη δημιουργία εξωφύλλου καθώς και την εκτύπωση του βιβλίου. Παραδίδουμε τον συμφωνηθέντα αριθμό αντιτύπων του βιβλίου σας.
  3. Υπηρεσία Διανομής: Στην υπηρεσία αυτή συμπεριλαμβάνεται η διανομή των βιβλίων σας μέσα από το εμπορικό δίκτυο των Εκδόσεων Παπαδόπουλος. Σας αποδίδουμε κατά τακτά χρονικά διαστήματα λογαριασμό για τα πωληθέντα αντίτυπα.

Για πληροφορίες που αφορούν τις παραπάνω υπηρεσίες έκδοσης, παρακαλούμε να στείλετε email στο info@epbooks.gr αναφέροντας στο “Θέμα” του μηνύματός σας την υπηρεσία για την οποία ενδιαφέρεστε.

Σημαντικοί λόγοι να επιλέξτε τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος για επιμέρους εκδοτικές υπηρεσίες

  1. Παρέχουμε υψηλή τεχνογνωσία με έξι δεκαετίες εμπειρία στις εκδόσεις
  2. Εξασφαλίζετε υψηλή ποιότητα και αισθητική
  3. Επωφελήστε από την σημαντική μας υποδομή σε επίπεδο εκδοτικό, δημιουργικό, μάρκετινγκ και πωλήσεων.
  4. Πετυχαίνετε εξαιρετικές τιμές και κόστος παραγωγής.
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ
Η συνεταιριστική έκδοση βιβλίου προσφέρει έναν εναλλακτικό τρόπο έκδοσης για πολλούς συγγραφείς. Με τη συνεταιριστική έκδοση ο συγγραφέας αναλαμβάνει ένα μέρος του κόστους παραγωγής του βιβλίου, με αντάλλαγμα την πιο ενεργή συμμετοχή στις περισσότερες αποφάσεις της εκδοτικής διαδικασίας.
Για συγγραφείς που έχουν τη δυνατότητα και την επιθυμία να απευθυνθούν και να προσεγγίσουν άμεσα ένα δικό τους κοινό αναγνωστών, φίλων, γνωριμιών και συνεργατών, η συνεταιριστική έκδοση ίσως είναι η πιο αποδοτική οδός από την τυπική συνεργασία συγγραφέα και εκδότη.
Η υπηρεσία απευθύνεται σε συγγραφείς, συγγραφικές ομάδες, οργανισμούς και εταιρίες.
Η συνεταιριστική έκδοση προσφέρει τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε ένα ποσοστό δικαιωμάτων, συνήθως κλιμακωτό, για την έκδοση και κάθε επανεκδόση του βιβλίου.
Είτε πρόκειται για τυπική είτε για συνεταιριστική έκδοση, οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος προσφέρουν πάντα το ίδιο υψηλό επίπεδο υπηρεσιών (και φυσικά διατηρούν το δικαίωμα αποδοχής ή απόρριψης των κειμένων που τους υποβάλλονται).
Για τις οδηγίες υποβολής κειμένων επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα του website.
Για περισσότερες πληροφορίες για τη συνεταιριστική μέθοδο έκδοσης βιβλίου, στείλτε email στο info@epbooks.gr
Παράδειγμα συνεταιριστικής έκδοσης
Η συγγραφική ομάδα «Μικρά Μολύβια», η οποία αποτελείται από μαθητές και μαθήτριες της στ’ τάξης δημοτικού, επέλεξε τη συνεταιριστική έκδοση για τα βιβλία της Τα όνειρα της Αλκμήνης (2012), Τα μαγικά υφάσματα (2013), Κράτα τον κόσμο στα χέρια σου (2014), Ένα πατάρι όνειρα (2015), Το ξεχασμένο ημερολόγιο (2016) και Χαμένοι στη σύνδεση (2017). Η εικονογράφηση των βιβλίων έγινε από γνωστούς εικονογράφους τους οποίους επέλεξε η συγγραφική ομάδα.  
Τα βιβλία κυκλοφορούν κανονικά μέσα από το δίκτυο βιβλιοπωλείων των Εκδόσεων Παπαδόπουλος.
Τρόποι
Πληρωμής
Τρόποι Πληρωμής
kids reading

Δώρα για το παιδικό πάρτι

Ήρθε η ώρα του παιδικού πάρτι!
Όλοι ξέρουμε πόση οργάνωση χρειάζεται… δραστηριότητες, παιχνίδια, φαγητό και –φυσικά– τα δωράκια για τους μικρούς καλεσμένους.
Αυτό το τελευταίο, αφήστε το πάνω μας!

Τα βήματα είναι απλά:

  1. Συμπληρώστε τα ακόλουθα πεδία, ανάλογα με την ηλικία και τον αριθμό των παιδιών που έχετε καλέσει.
  2. Επιλέξτε ανάμεσα σε πακέτα δώρων, με βιβλία επιλεγμένα από εμάς με φροντίδα και αγάπη.
  3. Στο τέλος του πάρτι μοιράστε τα δωράκια στα παιδιά, χαρίζοντας τους έτσι… ακόμα περισσότερη χαρά!

*Στο κάθε σετ περιλαμβάνονται τα βιβλία και χάρτινες σακούλες για τη συσκευασία δώρου.