Συγγραφέας

Κορωνάκης 'Aκης & Πάνος

Ο 'Aκης είναι γιος του Πάνου και είναι µαθητής του γυµνασίου. Ο 'Aκης, που αγαπά πολύ τους γονείς του και τους φίλους του, παράλληλα µε το σχολείο του ασχολείται µε το µπάσκετ, το ποδήλατο και τη ζωγραφική – µε ιδιαίτερη προτίµηση στα γκραφίτι. Αγαπά τα ταξίδια, τη µουσική, τα παραµύθια και του αρέσει να ονειρεύεται έναν κόσµο όπου δεν θα υποφέρει κανείς. Έγραψε, µαζί µε τον Πάνο, το παραµύθι ΜΑΜ & ΑΑ: Το ταξίδι µιας πατάτας (µια περιπέτεια υπό έκδοση).

Ο Πάνος είναι περήφανος (χαζο)µπαµπάς του ¶κη. Είναι χηµικός µηχανικός-διδάκτορας βιοτεχνολόγος και στέλεχος πολυεθνικών εταιρειών στον χώρο της υγείας. Πέρα από την αγάπη του για την οικογένειά του, είναι ονειροπόλος, οραµατιστής και συγγραφέας των βιβλίων: Η Αρχαία Ελλάδα και ο Σύγχρονος Μάνατζερ / Ancient Greece and the modern manager (Καλέντης 2009), Εν Δελφοίς Σοφία: Τα παραγγέλµατα των επτά σοφών / Wisdom made in Delphi: The commandments of the seven sages (Τόπος 2011), Ελληνική Σοφία: η γη και οι άνθρωποι / Greek Wisdom: the land and the people (Τόπος 2012).

Ο 'Aκης και ο Πάνος λατρεύουν την Ύδρα. Αισθάνονται Υδραίοι και, σε αυτό το περήφανο και ιστορικό νησί, έφτιαξαν ένα σπιτάκι, που στο κτίσιµό του πρόσφεραν την πολύτιµη και ανεκτίµητη βοήθειά τους τα εργατικά, φιλότιµα και πανγλυκύτατα γαϊδουράκια της Ύδρας. Προσπαθούν να επισκέπτονται όσο µπορούν πιο τακτικά αυτό το ευλογηµένο, γεµάτο οµορφιές και µαγεία νησί της Ελλάδας. Η Ύδρα τούς χαρίζει –τόσο απλόχερα και τόσο γενναιόδωρα!– γαλήνη, ηρεµία και οµορφιά. Αυτό το µοναδικό και ονειρεµένο νησί τούς προκαλεί κάθε φορά, µε το µεγαλείο του και τη γραφικότητά του, έµπνευση για δηµιουργία.

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος