Συγγραφέας

Αθανασιάδης Κυριάκος, Γιαννακόπουλος Χαράλαμπος, Γκίκα Ελένη, Δημοκίδης Αρης, Πιπίνη Αργυρώ, Πολιτοπούλου Μαρλένα, Στόγιας Γιώργος, Σχινά Κατερίνα

Ο Κυριάκος Αθανασιάδης γράφει βιβλία για μεγάλους και για παιδιά.
Ο Χαράλαμπος Γιαννακόπουλος είναι ποιητής και μεταφραστής. Δημοσιεύει, συστηματικά, άρθρα και δοκίμια για τη λογοτεχνία και για την τέχνη της ανάγνωσης.
Η Ελένη Γκίκα είναι συγγραφέας, ποιήτρια, δημοσιογράφος και κριτικός λογοτεχνίας. Έχει εκδώσει πολλά βιβλία. Ανήκει στην εκδοτική ομάδα του διαδικτυακού περιοδικού Fractal.
Ο Αρης Δημοκίδης είναι συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας και δημοσιογράφος. Μεταξύ άλλων, επιμελείται το σάιτ Μικροπράγματα της Lifo.
H Αργυρώ Πιπίνη είναι ηθοποιός και συγγραφέας βιβλίων για παιδιά. Ασχολείται συστηματικά με τη μετάφραση παιδικών και εφηβικών βιβλίων.
H Μαρλένα Πολιτοπούλου είναι συγγραφέας και μεταφράστρια. Εργάστηκε πολλά χρόνια ως δημοσιογράφος. Δίδαξε στο Πάντειο και στο Πανεπιστήμιο Αθηνών στα Τμήματα Επικοινωνίας και ΜΜΕ.
O Γιώργος Στόγιας είναι συγγραφέας και θεατρικός σκηνοθέτης, ενώ αρθρογραφεί συστηματικά για πολιτικά και πολιτιστικά θέματα. Ζει μόνιμα στην Κύπρο.
H Κατερίνα Σχινά είναι συγγραφέας, μεταφράστρια πολλών βιβλίων, κριτικός λογοτεχνίας, ενώ έχει εργαστεί για πολλά χρόνια ως παραγωγός στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση.
 

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος