Συγγραφέας

Αθανασιάδης Κυριάκος, Γεωργοστάθη Ελένη, Γιαννακόπουλος Σπύρος, Ζόγκα Αντιγόνη, Θεοδώρου Κλαίρη, Μανδηλαράς Φίλιππος, Παπαδημητρίου Χίλντα, Πιπίνη Αργυρώ

Ο Κυριάκος Αθανασιάδης γράφει βιβλία για μεγάλους και παιδιά.

Η Ελένη Γεωργοστάθη είναι συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας και επιμελήτρια εκδόσεων. Διατηρεί ιστολόγιο για το παιδικό βιβλίο και δημοσιεύει κριτικές.

Ο Σπύρος Γιαννακόπουλος είναι συγγραφέας παιδικής και εφηβικής λογοτεχνίας. Επί πολλά χρόνια εργάστηκε ως αρθρογράφος του πολιτιστικού τμήματος της Καθημερινής.

Η Αντιγόνη Ζόγκα είναι συγγραφέας και σεναριογράφος. Έχει εργαστεί σε φεστιβάλ, καλλιτεχνικές παραγωγές και πολιτιστικά προγράμματα.

Η Κλαίρη Θεοδώρου είναι μυθιστοριογράφος και εκπαιδευτικός, ενώ ασχολείται και με την καλλιτεχνική φωτογραφία, συμμετέχοντας σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις.

Ο Φίλιππος Μανδηλαράς είναι βραβευμένος συγγραφέας, μεταφραστής, επιμελητής και σύμβουλος έκδοσης παιδικής και εφηβικής λογοτεχνίας. Έχει εκδώσει δεκάδες βιβλία.

Η Χίλντα Παπαδημητρίου είναι συγγραφέας Αστυνομικής Λογοτεχνίας και μεταφράστρια. Παράλληλα, ασχολείται συστηματικά με την λογοτεχνική και μουσική κριτική.

Η Αργυρώ Πιπίνη είναι ηθοποιός και βραβευμένη συγγραφέας βιβλίων για παιδιά. Ασχολείται συστηματικά με τη μετάφραση παιδικών και εφηβικών βιβλίων.

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος