Τασάκου Τζέμη

ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ


5.204.68

Η Ξανθή έχει ολόχρυσα μαλλιά, μάγουλα ροδάκινα και χειλάκια κερασένια. Δεν ονειρεύεται κανένα πρίγκιπα ούτε θέλει να την σώσει κανείς. Δεν είναι σαν τα άλλα κορίτσια των παραμυθιών!

Κωδικός προϊόντος: 131502

Περιγραφή

 
Η Ξανθή έχει ολόχρυσα μαλλιά, μάγουλα ροδάκινα και χειλάκια κερασένια. Δεν ονειρεύεται κανένα πρίγκιπα ούτε θέλει να την σώσει κανείς. Δεν είναι σαν τα άλλα κορίτσια των παραμυθιών!
ʼλλωστε περνάει τόσο όμορφα στο σπιτάκι της στο δάσος παρέα με τη Χελώνα Βιργινία και τη λύκαινα Γουλφ.

Τι θα γίνει όμως όταν ο πρίγκιπας του παραμυθιού τής χτυπήσει την πόρτα;

 

 

 

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

Πληροφορίες
Σελίδες 56
Διαστάσεις 14x21
Διαθεσιμότητα Εξαντλημένο
Βάρος 107 g
Βιβλιοδεσία

Μαλακό εξώφυλλο

Εικονογράφος

Εκδότης

Ηλικία

7+

Συγγραφέας

Σειρά

Ημ. Δημοσίευσης 19/06/2006
ISBN 960-412-564-8

Η Τζέμη Τασάκου γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πάντειου Πανεπιστημίου. Σπούδασε, επίσης, γαλλική φιλολογία στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Το 1996, βραβεύτηκε στον διαγωνισμό διηγήματος που διοργάνωσε το περιοδικό Elle. Το 2000 κυκλοφόρησε το πρώτο της μυθιστόρημα, με τίτλο Η ερωμένη. Το 2002 βραβεύτηκε από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά για το μυθιστόρημα Το σεντούκι με τα αμύθητα σεντέφια. Έχει γράψει άλλες οχτώ ιστορίες για παιδιά. Από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος κυκλοφορεί το βιβλίο της Τα ξύλινα παπούτσια της Ξανθής (έκδ. 2006).

Περισσότερα

Η Έλλη Γρίβα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1972. Εισήχθη πρώτη στην Α.Σ.Κ.Τ. (Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών Αθήνας) το 1994 απ' όπου αποφοίτησε το 1999. Έχει στο ενεργητικό της τρεις ατομικές εκθέσεις και έχει συμμετάσχει σε τέσσερις ομαδικές. Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Κανονικός πίνακας"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;} Η Έλλη Γρίβα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1972. Εισήχθη πρώτη στην Α.Σ.Κ.Τ. (Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών Αθήνας) το 1994 απ' όπου αποφοίτησε το 1999. Έχει στο ενεργητικό της τρεις ατομικές εκθέσεις και έχει συμμετάσχει σε τέσσερις ομαδικές.

Περισσότερα