ΣΥΝΤΟΜΟ ΠΡΟΦΙΛ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Ο εκδοτικός οίκος ιδρύθηκε το 1953.

Η οικογένεια των ιδρυτών ασχολείται με το χώρο του βιβλίου ήδη από το 1912. Για περισσότερα από εξηνταπέντε χρόνια εκδίδουμε κυρίως βιβλία για παιδιά, έχοντας συνδέσει το όνομα μας στη συνείδηση της ελληνικής οικογένειας με την ποιότητα και την υψηλή αισθητική στο παιδικό βιβλίο. Από το 2011 εκδίδουμε και βιβλία για ενήλικες, δοκίμια, βιογραφίες και λογοτεχνία.

Σήμερα, η εταιρία έχει περάσει στα χέρια της τέταρτης γενιάς, απασχολεί περισσότερους από 35 εργαζομένους και πολλούς εξωτερικούς συνεργάτες, και έχει έδρα στην Μεταμόρφωση Αττικής. Επίσης διατηρεί βιβλιοπωλείο, αποκλειστικά με τις εκδόσεις της, στην οδό Μασσαλίας 14 και Σόλωνος, στο κέντρο της Αθήνας.

Κάθε χρόνο εκδίδουμε περισσότερα από 100 νέα βιβλία διαφόρων κατηγοριών, Ελλήνων και ξένων συγγραφέων. Συνολικά, ο κατάλογος βιβλίων μας περιέχει περισσότερους από 1.500 τίτλους. Τα βιβλία διατίθενται μέσα από ένα μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων βιβλιοπωλείων και καταστημάτων σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, της Κύπρου και όπου υπάρχει ομογένεια σε όλο τον κόσμο.

Tον Μάρτιο του 2019 λανσάραμε στο Λονδίνο τη θυγατρική μας FarosBooks, η οποία εκδίδει επιλεγμένα βιβλία μας στην αγγλική γλώσσα, για την αγγλική αλλά και τη διεθνή αγορά. 10 ως 15 νέοι τίτλοι θα κυκλοφορούν κάθε χρόνο (για περισσότερες πληροφορίες www.farosbooks.co.uk)

Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος στην ψηφιακή εποχή

Τα τελευταία χρόνια η εταιρία έχει επενδύσει στην ψηφιακή εποχή αναπτύσσοντας ένα νέο σύγχρονο ιστότοπο (www.epbooks.gr) προσφέροντας τη δυνατότητα απευθείας αγοράς βιβλίων μέσω του e-shop. Παράλληλα, η εταιρία έχει αναπτύξει παρουσία σε όλα τα κύρια μέσα κοινωνικής δικτύωσης συμπεριλαμβανομένου του facebook, twitter,  instagram, youtube και linkedin.

Η εταιρία επίσης προσφέρει σημαντική υποστήριξη τόσο σε βιβλιοπωλεία, σχολεία, εκπαιδευτικούς, βιβλιοθήκες και ιδρύματα μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών, πολλές εκ των οποίων παρέχονται μέσω του νέου site.

Τέλος, οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος έχουν ξεκινήσει να διαθέτουν τίτλους σε ηλεκτρονική μορφή (e-books) ενώ παρέχουν επιπρόσθετο υλικό, που συνοδεύει το εκάστοτε τυπωμένο βιβλίο, όπως video, άρθρα, κλπ., μέσω του της σελίδας του κάθε βιβλίου στο site.

Τρόποι
Πληρωμής
Τρόποι Πληρωμής
kids reading

Δώρα για το παιδικό πάρτι

Ήρθε η ώρα του παιδικού πάρτι!
Όλοι ξέρουμε πόση οργάνωση χρειάζεται… δραστηριότητες, παιχνίδια, φαγητό και –φυσικά– τα δωράκια για τους μικρούς καλεσμένους.
Αυτό το τελευταίο, αφήστε το πάνω μας!

Τα βήματα είναι απλά:

  1. Συμπληρώστε τα ακόλουθα πεδία, ανάλογα με την ηλικία και τον αριθμό των παιδιών που έχετε καλέσει.
  2. Επιλέξτε ανάμεσα σε πακέτα δώρων, με βιβλία επιλεγμένα από εμάς με φροντίδα και αγάπη.
  3. Στο τέλος του πάρτι μοιράστε τα δωράκια στα παιδιά, χαρίζοντας τους έτσι… ακόμα περισσότερη χαρά!

*Στο κάθε σετ περιλαμβάνονται τα βιβλία και χάρτινες σακούλες για τη συσκευασία δώρου.