Αρχική > Όροι χρήσης

Όροι χρήσης

Ο ιστότοπος www.epbooks.gr δημιουργήθηκε από τις «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ» για την πληροφόρηση των επισκεπτών σχετικά με τα βιβλία, υπηρεσίες και εκδηλώσεις της εταιρίας. Επίσης,  ο ιστότοπος προσφέρει τη δυνατότητα, σε όσους το επιθυμούν, να παραγγείλουν βιβλία μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος. Η χρήση του ιστότοπου γίνεται με πλήρη αποδοχή των παρακάτω όρων:
• Όλο το περιεχόμενο του ιστότοπου, με την επιφύλαξη συγκεκριμένων δικαιωμάτων τρίτων, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία των Εκδόσεων Παπαδόπουλος. Με τον όρο περιεχόμενο εννοούνται: κείμενα, άρθρα, λογότυπα, σήματα, φωτογραφίες, εικαστικά, βίντεο κ.λπ. Το περιεχόμενο προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού, κοινοτικού και διεθνούς δικαίου.
• Η εταιρία επιτρέπει την προσωπική χρήση του περιεχομένου αλλά απαγορεύει την εμπορική εκμετάλλευση του περιεχομένου (εμπορία, αντιγραφή, αναπαραγωγή, αναμετάδοση με οποιονδήποτε τρόπο) χωρίς να υπάρχει γραπτή άδεια από την εταιρία.
• Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος καταβάλουν κάθε προσπάθεια έτσι ώστε να υπάρχει ασφαλή χρήση του ιστότοπου καθώς και ακριβή και έγκαιρη πληροφορία στον ιστότοπο, ωστόσο η εταιρία δεν αναλαμβάνει ευθύνη για την ορθότητα της πληροφόρησης ή την ασφάλεια.
• Σύνδεσμοι σε δικτυακούς τόπους τρίτων παρέχονται μόνο για την εξυπηρέτηση των χρηστών και η εταιρία δεν ευθύνεται για αυτούς.

Copyright © 2013, Εκδόσεις Παπαδόπουλος, All rights reserved.