Αρχική > ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ > Για συγγραφείς > Εκδοτικές υπηρεσίες

Εκδοτικές υπηρεσίες

Εκτός από την κλασική, ολοκληρωμένη, διαδικασία έκδοσης βιβλίων που εντάσσονται στη γκάμα των εκδόσεων μας, η εταιρία προσφέρει εναλλακτικά τη δυνατότητα επιλογής επιμέρους εκδοτικών εργασιών. Χρήση των επιμέρους υπηρεσιών γίνεται από συγγραφείς που επιθυμούν πλήρη έλεγχο της εκδοτικής διαδικασίας και αναλαμβάνουν την έκδοση για δικό τους λογαριασμό.     
Προσφέρουμε τις παρακάτω εκδοτικές υπηρεσίες, μεταξύ των οποίων μπορείτε να επιλέξετε. Συγκεκριμένα:  

1. Υπηρεσία Εκδοτικής Επιμέλειας:  Στην υπηρεσία αυτή προσφέρουμε επιμέλεια του κειμένου, διορθώσεις των πραγματολογικών λαθών και την τεκμηρίωση καταλληλότητας προς έκδοση. Παραδίδουμε το κείμενο σας σε μορφή κατάλληλη προς έκδοση.

2. Υπηρεσία Παραγωγής: Με την Υπηρεσία Παραγωγής προσφέρουμε τις εργασίες σελιδοποίησης (DTP), τη δημιουργία εξωφύλλου καθώς και την εκτύπωση του βιβλίου. Παραδίδουμε τον συμφωνηθέντα αριθμό αντιτύπων του βιβλίου σας.

3. Υπηρεσία Διανομής: Στην υπηρεσία αυτή συμπεριλαμβάνεται η διανομή των βιβλίων σας μέσα από το εμπορικό δίκτυο των Εκδόσεων Παπαδόπουλος. Σας αποδίδουμε κατά τακτά χρονικά διαστήματα λογαριασμό για τα πωληθέντα αντίτυπα.

Για πληροφορίες που αφορούν τις παραπάνω υπηρεσίες έκδοσης, παρακαλούμε να στείλετε email στο info@epbooks.gr αναφέροντας στο "Θέμα" του μηνύματός σας την υπηρεσία για την οποία ενδιαφέρεστε.

4 σημαντικοί λόγοι να επιλέξτε τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος για επιμέρους εκδοτικές υπηρεσίες:

1. Παρέχουμε υψηλή τεχνογνωσία με έξι δεκαετίες εμπειρία στις εκδόσεις
2. Εξασφαλίζετε υψηλή ποιότητα και αισθητική
3. Επωφελήστε από την σημαντική μας υποδομή σε επίπεδο εκδοτικό, δημιουργικό, μάρκετινγκ και πωλήσεων.
4. Πετυχαίνετε εξαιρετικές τιμές και κόστος παραγωγής.
 
Copyright © 2013, Εκδόσεις Παπαδόπουλος, All rights reserved.