Αρχική > ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ > Για συγγραφείς > Συνεταιριστική έκδοση

Συνεταιριστική έκδοση

Η συνεταιριστική έκδοση βιβλίου προσφέρει έναν εναλλακτικό τρόπο έκδοσης για πολλούς συγγραφείς. Με τη συνεταιριστική έκδοση ο συγγραφέας αναλαμβάνει ένα μέρος του κόστους παραγωγής του βιβλίου, με αντάλλαγμα την πιο ενεργή συμμετοχή στις περισσότερες αποφάσεις της εκδοτικής διαδικασίας.
Για συγγραφείς που έχουν τη δυνατότητα και την επιθυμία να απευθυνθούν και να προσεγγίσουν άμεσα ένα δικό τους κοινό αναγνωστών, φίλων, γνωριμιών και συνεργατών, η συνεταιριστική έκδοση ίσως είναι η πιο αποδοτική οδός από την τυπική συνεργασία συγγραφέα και εκδότη.
Η υπηρεσία απευθύνεται σε συγγραφείς, συγγραφικές ομάδες, οργανισμούς και εταιρίες.
Η συνεταιριστική έκδοση προσφέρει τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε ένα ποσοστό δικαιωμάτων, συνήθως κλιμακωτό, για την έκδοση και κάθε επανεκδόση του βιβλίου.
Είτε πρόκειται για τυπική είτε για συνεταιριστική έκδοση, οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος προσφέρουν πάντα το ίδιο υψηλό επίπεδο υπηρεσιών (και φυσικά διατηρούν το δικαίωμα αποδοχής ή απόρριψης των κειμένων που τους υποβάλλονται).
Για τις οδηγίες υποβολής κειμένων επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα του website.
Για περισσότερες πληροφορίες για τη συνεταιριστική μέθοδο έκδοσης βιβλίου, στείλτε email στο info@epbooks.gr

 

Παράδειγμα συνεταιριστικής έκδοσης

Η συγγραφική ομάδα «Μικρά Μολύβια», η οποία αποτελείται από μαθητές και μαθήτριες της στ’ τάξης δημοτικού, επέλεξε τη συνεταιριστική έκδοση για τα βιβλία της Τα όνειρα της Αλκμήνης (2012), Τα μαγικά υφάσματα (2013), Κράτα τον κόσμο στα χέρια σου (2014), Ένα πατάρι όνειρα (2015), Το ξεχασμένο ημερολόγιο (2016) και Χαμένοι στη σύνδεση (2017). Η εικονογράφηση των βιβλίων έγινε από γνωστούς εικονογράφους τους οποίους επέλεξε η συγγραφική ομάδα.  
Τα βιβλία κυκλοφορούν κανονικά μέσα από το δίκτυο βιβλιοπωλείων των Εκδόσεων Παπαδόπουλος.
Copyright © 2013, Εκδόσεις Παπαδόπουλος, All rights reserved.