Αρχική > ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ > Σύλλογοι γονέων

Σύλλογοι γονέων

 
Υπηρεσίες για Συλλόγους Γονέων
Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος, στηρίζουν και συμμερίζονται απόλυτα τις προσπάθειες που πραγματοποιόυν οι Σύλλογοι Γονέων στα κατά τόπους σχολεία, με σκοπό να προάγουν τη μάθηση, αλλά και να λειτουργήσουν ως αρωγοί στο δύσκολο έργο των εκπαιδευτικών. Κατανοώντας και σεβόμενοι απόλυτα τις δυσκολίες της εποχής, στηρίζουμε τους Συλλόγους Γονέων στο μέγιστο δυνατό, οι οποίοι τώρα δραστηριοποιούνται περισσότερο από ποτέ, όχι μόνο στην πραγματοποίηση προγραμμάτων δημιουργικής απασχόλησης και ψυχαγωγίας, αλλά και ενημερωτικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων.

Προσφερόμενες Υπηρεσίες                                         
Πιο συγκεκριμένα, οι Σύλλογοι Γονέων θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν όποιες από τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας επιθυμούν :
  • Εκπτωτικά πακέτα αγοράς βιβλίων σε ειδικές προνομιακές τιμές.
  • Πακέτο βιβλίων δώρο που συνοδεύει τις παραγγελίες.
  • Διαφημιστικό υλικό (σελιδοδείκτες, αφίσες) σχετικό με την αγορά των βιβλίων σας.
  • Εκπαιδευτικές Βαλίτσες (δανειστικές), στόχος των οποίων είναι να δοθεί στα παιδιά το ερέθισμα να γνωρίσουν συγγραφείς, να αναπτύξουν την ενεργητική-βιωματική μάθηση, καθώς και την κριτική τους σκέψη.
  • Βιβλιοπαρουσιάσεις, κατά τις οποίες συγγραφείς και εικονογράφοι συναντούν τα παιδιά στο χώρο του σχολείου τους, δημιουργώντας έτσι ουσιαστική επικοινωνία με τα κείμενα και τους δημιουργούς τους.
  • Υποστήριξη στις Εκθέσεις-Bazzars που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, έτσι ώστε να δίνεται η δυνατότητα σε παιδιά και γονείς να διαλέξουν μέσα σε μια ευρεία ποικιλία, τα βιβλία που επιθυμούν.

Επικοινωνήστε μαζί μας Τμήμα Marketing – Εκπαιδευτικές Δράσεις: Τηλ. 210 2816134 (εσωτ.826)   
 

Tips για μια επιτυχημένη έκθεση βιβλίου

Η οργάνωση μιας έκθεσης βιβλίου μπορεί σαν ιδέα να φαντάζει σαν κάτι απλό, παρ΄όλα αυτά κατά την υλοποίησή της ο εκάστοτε Σύλλογος θα πρέπει να επιστήσει την προσοχή του σε κάποιες μικρές λεπτομέρειες προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
  • Τα βιβλία καλό θα ήταν να κατηγοριοποιηθούν ανά ηλικία ή ανά θεματική, ώστε να είναι πιο εύκολο για το κοινό να επιλέξει με βάση τα ενδιαφέροντά του.
  • Θα πρέπει μπροστά από κάθε βιβλίο να υπάρχει ένα ταμπελάκι όπου να αναγράφεται η τιμή του.
  • Οι ώρες διεξαγωγής της έκθεσης θα πρέπει να είναι τέτοιες ώστε να είναι εφικτό να παρευρεθούν όχι μόνο η μαθητική κοινότητα αλλά και οι γονείς, οι φίλοι ή ακόμα και συγγενείς των παιδιών.
  • Τα βιβλία που θα έχουν επιλεχθεί θα πρέπει να απευθύνονται όχι μόνο στους μαθητές αλλά και σε ενηλίκους.


Copyright © 2013, Εκδόσεις Παπαδόπουλος, All rights reserved.