Αρχική > ΕΤΑΙΡΙΑ > Η γνώμη σας μετράει

Η γνώμη σας μετράει

Ένας εκδοτικός οίκος όπως οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ βασίζει την ίδια την υπόσταση του στις ομάδες ατόμων με τις οποίες έρχεται καθημερινά σε επαφή: Αναγνώστες, Συγγραφείς, Βιβλιοπώλες, Εκπαιδευτικοί... η γνώμη σας είναι πολύτιμη!  Έχετε κάποια παρατήρηση, υπόδειξη, σχόλιο για εμάς; Μήπως μάθατε για κάποιο ενδιαφέρον βιβλίο που κυκλοφόρησε στο εξωτερικό και θα θέλατε να διαβάσετε στα ελληνικά; Μήπως θέλετε κάποια διευκρίνηση για κάτι που διαβάσατε σε ένα βιβλίο μας; Μήπως έχετε να μοιραστείτε κάτι ωραίο που διαδραματίστηκε με αφορμή την ανάγνωση κάποιου βιβλίου μας; Εδώ είναι το κατάλληλο σημείο για να απευθυνθείτε σε εμάς για οτιδήποτε γύρω από τα βιβλία και τις δραστηριότητες μας.

Παρακαλώ επιλέξτε ιδιότητα:

Αναγνώστης
Εκπαιδευτικός
Γονέας
Βιβλιοπώλης
Συγγραφέας

Όνοματεπώνυμο:

Τηλέφωνο:

E-mail:

Σχόλια:

  Refresh Security Code

Η εταιρία με την επωνυμία «Εκδόσεις ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ», Καποδιστρίου 9, Μεταμόρφωση Αττικής, τηλ 00 30 210 2816134, εναρμονιζόμενη με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, σου ζητά να δώσεις την ρητή συγκατάθεσή σου για την λήψη και χρήση από αυτήν του e mail, του ονοματεπώνυμου και της ιδιότητός σου κλικάροντας το αντίστοιχο τετραγωνίδιο παρακάτω, εφόσον επιθυμείς να συμμετέχεις στην ηλεκτρονική πλατφόρμα που έχουμε δημιουργήσει με την ονομασία «H γνώμη σας μετράει», δηλαδή να στέλνεις οιαδήποτε σχόλια και απόψεις ως προς βιβλία που τυχόν διάβασες που κυκλοφόρησαν στο εξωτερικό και θα σου άρεσε να τα διαβάσεις και στα ελληνικά, ή από εντυπώσεις σου γύρω από εκδηλώσεις μας σχετικά με τα βιβλία μας ή κάτι ωραίο που διαδραματίστηκε με αφορμή την ανάγνωση κάποιου βιβλίου μας. Τα στοιχεία σου θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την στατιστική καταχώρηση εκ μέρους μας των ως ανωτέρω πληροφοριών, θα αποθηκευτούν με ασφάλεια για 5 χρόνια στην εταιρία μας, δεν θα διαβιβαστούν προς τρίτους χωρίς την ρητή συγκατάθεσή σου και θα διαγραφούν όποτε μας το ζητήσεις. Σε ενημερώνουμε επίσης ότι μπορείς οποτεδήποτε να μας ζητήσεις την διόρθωση, τον περιορισμό ή την πλήρη διαγραφή των δεδομένων σου με μία απλή αίτησή σου καθώς και ότι έχεις το δικαίωμα να υποβάλλεις καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, εφόσον διαπιστώσεις ότι διενεργείται επεξεργασία των δεδομένων σου με τρόπο αντίθετο προς τις διατάξεις του ΓΚΠΔ.

Η συγκατάθεση αυτή είναι ισχυρή μόνο αν είσαι πάνω από 16 ετών. Εάν είσαι κάτω από 16 ετών χρειαζόμαστε την συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων σου.

Copyright © 2013, Εκδόσεις Παπαδόπουλος, All rights reserved.