Αρχική > ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ > Για συγγραφείς > Εκδοτικές υπηρεσίες

Εκδοτικές υπηρεσίες

Εκτός από την κλασική, ολοκληρωμένη, διαδικασία έκδοσης βιβλίου, η εταιρία προσφέρει εναλλακτικά τη δυνατότητα επιλογής επιμέρους εκδοτικών εργασιών. Χρήση των επιμέρους υπηρεσιών γίνεται από συγγραφείς που επιθυμούν πλήρη έλεγχο της εκδοτικής διαδικασίας και αναλαμβάνουν την έκδοση για λογαριασμό τους.     
Προσφέρουμε τις παρακάτω εκδοτικές υπηρεσίες, μεταξύ των οποίων μπορείτε να επιλέξετε. Συγκεκριμένα:  

1. Υπηρεσία Εκδοτικής Επιμέλειας:  Στην υπηρεσία αυτή προσφέρουμε επιμέλεια του κειμένου, διορθώσεις των πραγματολογικών λαθών και την τεκμηρίωση καταλληλότητας προς έκδοση. Παραδίδουμε το κείμενο σας σε μορφή κατάλληλη προς έκδοση.

2. Υπηρεσία Παραγωγής: Με την Υπηρεσία Παραγωγής προσφέρουμε τις εργασίες σελιδοποίησης (DTP), τη δημιουργία εξωφύλλου καθώς και την εκτύπωση του βιβλίου. Παραδίδουμε τον συμφωνηθέντα αριθμό αντιτύπων του βιβλίου σας.

3. Υπηρεσία Διανομής: Στην υπηρεσία αυτή συμπεριλαμβάνεται η διανομή των βιβλίων σας μέσα από το εμπορικό δίκτυο των Εκδόσεων Παπαδόπουλος καθώς και τo e-shop της εταιρίας. Επίσης καλύπτει υπηρεσίες marketing και προβολής (ενημέρωση τύπου, βιβλιοπαρουσιάσεις κλπ). Σας αποδίδουμε κατά τακτά χρονικά διαστήματα λογαριασμό για τα πωληθέντα αντίτυπα.

Για πληροφορίες που αφορούν τις παραπάνω υπηρεσίες έκδοσης επικοινωνήστε με την  Υπεύθυνη παραγωγής Σταυρούλα Τζιουρτζιώτη, τηλ. 210 2816134 εσωτ. 824, email s.tziourtzioti@epbooks.gr

4 σημαντικοί λόγοι να επιλέξτε τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος για επιμέρους εκδοτικές υπηρεσίες:

1. Παρέχουμε υψηλή τεχνογνωσία με έξι δεκαετίες εμπειρία στις εκδόσεις
2. Εξασφαλίζετε υψηλή ποιότητα και αισθητική
3. Επωφελήστε από την σημαντική μας υποδομή σε επίπεδο εκδοτικό, δημιουργικό, μάρκετινγκ και πωλήσεων.
4. Πετυχαίνετε εξαιρετικές τιμές και κόστος παραγωγής.
 
Copyright © 2013, Εκδόσεις Παπαδόπουλος, All rights reserved.